Om oss
Du Kan Skape / Om oss

Om oss

Å endre livsstil, bli sunnere, eller gjøre endringer er for mange en tøff prosess, uavhengig av forutsetning og mål. Vår erfaring gjør at vi kan sette oss inn i utfordringene andre føler, veilede, og gi nok kunnskap til å snu.

YouCanShape handler om å komme til kjernen av hva du har i deg, å få det frem. Vi tror alle har potensialet for å lykkes, og med det riktige verktøyet vil veien bli langt enklere å gå. Vår drivkraft til å jobbe med det vi gjør, er å få deg til å få den livskvaliteten du og dine nære fortjener.

Axel Wildar

Grunnlegger av YouCanShape AS. I 2004 begynte skoleringen i coaching, organisasjonsledelse i USA, Tony Robbins i London og NLP i Norge. Bygde salgsorg. på over 3000 mennesker i 2009. Begynte med veiledning innen trening og kosthold i 2012.

Produktutvikler, kursholder, foredragsholder og personlig oppfølging innenfor kosthold, trening og mentale strategier

Marianne Betten

Grunnlegger av YouCanShape AS og 2 barnsmor. Har en baceholer i ernæringsfysiologi,10 års erfaring fra lederrolle, og jobbet med livsstilsendring siden 2012.

Produktutvikler, kursholder, foredragsholder og personlig oppfølging innenfor kosthold, trening og mentale strategier

Idag er vi avhengig av å finne løsninger som gjør at trening og kosthold er lett tilgjengelig. Det skal være effektivt og mulig å gjøre over en lang periode. Vi har derfor laget den perfekte løsningen,YouCanShape Network, som gjør at du kan ta med deg planene og treningen akkurat hvor du vil! Det er effektivt, enkelt, kostnad- og tidsbesparende og følger du det, vil du lykkes! Vi vil motivere deg, gi deg kunnskapen om hvordan, hvorfor og inspirere deg til å bli den beste utgaven av deg selv.

Vi ønsker at du skal lykkes!

2019 © Alle Rettigheter Reservert.

Nettsted By 3W Design