Benefits of Membership

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries,

Sign up to our newsletter today to receive a free training schedule

Pay It Forward

Payitforward vil motivere og inspirere deg til å sette målene dine høyt og gå etter de med alt du har. Siden er dedikert til alle klientene våre som gikk ut av komfortsonen, brøt sine egne barrierer, nådde målene sine og ønsker å fortelle historien videre. De vil vise deg at det er mulig.

Se alt

Velkommen til YCS

Jeg har alltid vært en aktiv jente og å bevege kroppen innenfor ulike idretter og treningsformer er noe jeg har elsket hele mitt liv. Likevel, på et altfor tidlig tidspunkt, startet jeg å bruke det negativt. I 6 år av livet mitt som ungdom trente jeg ikke lenger fordi jeg elsket det, men fordi jeg måtte. Jeg spiste lite og fikk et totalvridd forhold til kropp, mat og trening. Men så en dag bestemte jeg meg for å snu. Jeg visste at det krevde ufattelig stahet og styrke for å komme dit jeg var, men at dette også kunne være positive ressurser. Hvis jeg brukte disse ressursene til å gjøre det motsatte, kom jeg til å få det bedre igjen. Dette resulterte i et “retningsskift” og jeg flyttet til Oslo og begynte på hudpleiefagskolen. Som 21 åring startet jeg opp min egen hudpleieklinikk og jobbet med dette i 6 år. I denne jobben blir man godt kjent med sine kunder og jeg oppdaget hvor mye jeg elsket å jobbe med mennesker.

Blog

Sma steg inn i fremtiden-gar du i riktig retning?

Vi lurte på om dere kanskje ville sette av noen minutter til å tenke over hvordan

Read More

Et lite kostholdstips

Noen ganger frister det kanskje ikke så mye med mat? Eller kanskje det kan være et problem

Read More

2018 © All Rights Reserved.

Website By 3W Design