Du Kan Skape / Bedrift

Helseprogram og Insentiver på Arbeidsplassen 

Bedriftens helseprogram bygger ikke bare kameratskap og moral, de kan forbedre selskapets bunnlinjer betraktelig. Ved å forbedre arbeidskraftens helsestatus, kan du igjen redusere fraværet, forbedre produktiviteten, redusere helsekostnadene og rekruttere bedre talent. Insentiver og helseprogrammer kan også hjelpe din bedrift å øke ansattes deltakelse og teambuilding-ferdigheter.

Hos YouCanShape oppfordrer vi organisasjoner av alle størrelser til å bli med i trenings- og helseprogrammet vårt, og gi sine ansatte tilgang til et stort utvalg av ressurser, i tillegg til å stimulerer dem med helsebaserte mål. Vi vil at arbeidsplassen din skal være sunn, sterk og stolt!

Hva er et Helseprogram Insentiv

Målet med helseprogrammet er å hjelpe ansatte til å lære seg og opprettholde sunne vaner. Det fungerer best når ansatte er genuint motivert til å være sunne. Men, noen ganger sitter ansatte fast i usunne vaner, og de trenger hjelp til å tilegne og opprettholde en sunn livsstil. 

Den beste måten å gjøre dette på er å gi små og pågående helse- og treningsrelaterte insentiver. Disse kan være belønninger ved å spise sunt på arbeidsplassen, ta en pause for å gå en tur eller fullføre en treningsøkt utenom kontortiden.

Ved å oppmuntre til sunnere livsstil, både innenfor og utenfor jobben, utvikler arbeidskraften seg sakte mot å bli en sunne og bevisste medarbeidere.

I løpet av vårt helseprogram på arbeidsplassen motiveres de ansatte til å vinne, og dette holder programmet morsomt, engasjerende og motiverende. De kan fullføre øvelser eller logge kostholdet for å jobbe mot insentiver.

Hva er insentivene eller belønningene?

Arbeidsgivere får enda større innsikt i ansattes helsevaner med en fordelsbasert insentivplan. Fordelsbaserte trivselsinsentiver gir vanligvis ansatte fri fra jobb, parkeringsmuligheter, muligheten til å jobbe hjemmefra og mange flere.

Økonomiske insentiver inkluderer gavekort, rabatter hos populære forhandlere eller pengene tilbake-tilbud.

Hos YouCanShape oppfordrer vi arbeidsgivere til å tilby en kombinasjon av både fordeler og pengegaver. I kombinasjon med enkle, kortsiktige premier, vil fordelsbaserte insentiver gi ansatte nok motivasjon til å skape et momentum mot bedre helsevalg selv før de begynner å oppleve de personlige fordelene med en sunn livsstil.

Hvordan fremme velvære på arbeidsplassen

Det er noen enkle måter å oppmuntre til og fremme bedre helse på arbeidsplassen:

* Gjennomføre teambuilding-aktiviteter

* Oppmuntre til bedre forberedelse

* Legge til rette for god hvile

* Legge til rette for meditasjon og avslapning

* Oppmuntre til trening innenfor og utenfor arbeidet

* Oppmuntre til å gi tilbake

* Oppmuntre til konstruktive pauser

Hvis dette er nytt for din organisasjonen, eller dere prøver å ta et skritt i riktig retning, kan det virke overveldende. Det er der YouCanShape kan hjelpe. Vår trenings -og helseplattform gjør at ansatte enkelt kan rapportere fullførte insentivkrav. Ofte rapporteres fullføring av krav automatisk når ansatte gjennomfører en treningsøkt eller en utfordring. Noen ganger krever arbeidsgivere at de ansatte skal bekrefte at en eller annen aktivitet er fullført.

Fordeler med bedrifts helseinsentiver

Et bedriftshelseprogram forbedrer ansattes helse på flere måter. De ansatte går ned i vekt, reduserer stress, senker blodtrykket og sover bedre. Alle disse kan redusere sykedager, legebesøk og arbeidsskader.

Motivasjon

Mens opplæring av de ansatte er en viktig del av enhver bedrifts helseprogram, motiverer et treningsinsentivprogram de ansatte til å delta. Å holde en lagkonkurranse, tilby kontanter eller andre premier kan skape en økt entusiasme over hele arbeidsplassen din og få flere ansatte til å delta. Det kan også tiltrekke seg mer sunne talenter, ettersom helsebevisste rekrutter foretrekker en organisasjon med denne typen helseprogram, fremfor en organisasjon som overser viktigheten av god helse.

Lagkonkurranser

En måte å øke deltakelsen i treningsprogrammene på, er å lage en lagkonkurranse. Du kan trekke navn tilfeldig for å opprette et lag som for eksempel ledelsen mot personalet. Del arbeidere fra forskjellige avdelinger på lag for å skape mer interaksjon, eller få forskjellige avdelinger til å konkurrere mot hverandre. 

Vekttap Utfordring

Vekttap er et aspekt av helsen som bekymrer eller interesserer mange mennesker. Lag en vekttapsutfordring, enten som en individuell konkurranse eller lagkonkurranse. Du kan premiere  basert på totalt antall tapte kilo, eller prosentnedgang per ansatt eller som lag.

Treningskonkurranse

Hvis du ikke bare vil fokusere på vekttap, kan du arrangere en bredere treningskonkurranse. Se korrelasjon mellom antall timer deltakere trente i løpet av konkurranseperioden med hvor mye hver person eller hvert lag har økte produktivitet på jobb. Eller, en treningsutfordring med deltakere eller lag som konkurrerer i tester som antall sit-ups og push-ups, minutter på tredemølle eller hoppetau, antall svømte runder eller andre målinger. Samarbeid med treningsansvarlig og forsikringsselskapet ditt for å lage en test som er trygt for alle deltakere.

2022 © Alle Rettigheter Reservert.

Nettsted By 3W Design