• Blog
  Sep 04, 2017

  Små steg inn i fremtiden - går du i riktig retning?

  “Du blir hva du spiser” Har du hørt dette før? Det er iallefall ganske så sant, dessverre kanskje. Men dog, ganske logisk. Hva du spiser hver dag avgjør i stor grad hvordan din fremtid blir. For hvordan helsen din er, påvirker jo tross alt store deler av livet? Du tenker kanskje ikke så mye over det nå. Det er jo bare dette ene måltidet? Og ja, er det det, er det selvsagt også null problem! Men over tid, bør et sunt kosthold være prioritert.  

   

  Vi lurte på om dere kanskje ville sette av noen minutter til å tenke over hvordan deres fremtid blir? Og hvordan du vil den skal se ut? Hvordan vil du, la oss si om 5 år, ha det? Eller 10 år? Eller om du har barn, hvordan vil du at deres helse skal se ut når de blir voksne?

  Skriv ned det du tenker. Alt blir mer virkelig om du skriver det ned.


   

  1. Hvordan skal du få til å få det livet du har sett for deg? Dette kommer selvsagt helt an på utgangspunktet ditt og hvor du er i dag. Er du allerede veldig rutinert på mat og trening kan regelen være enkel. Bare fortsett! Men har du et relativt dårlig utgangspunkt kan veien være lenger. Men, tross dårlig utgangspunkt, er det selvfølgelig absolutt mulig å snu!  Du må bare ha litt mer tålmodighet og ta små steg hele veien.

  “Det er bare å spise sunt, trene hver dag, drikke nok vann, slutte å spise godteri! “ Med stort utropstegn! Er det dette du nå tenker? STOP!! Newsflash til deg.. du kommer ikke til å gjennomføre. Eller kanskje du er en av 1% `en som gjør det, men de absolutt færreste gjør det. Statistikken er dermed i mot deg. En god helse betyr ikke at du skal nekte deg alt som frister hele tiden. Det gjør nemlig INGENTING å skeie ut innimellom. Sannsynligvis har vi bare godt av det også. Stressnivået går trolig ned og lykkehormonene trolig opp ;) Det er derimot veldig vanlig å tenke; alt på engang! Men roten til å lykkes, ligger i de små hverdagslige gjøremålene. Så, det vi vil du nå skal gjøre er: Finne frem penn og papir (eller laptop) og skrive ned 1 ting du skal gjøre HVER eneste dag fremover som gagner din helse. Hva kan du gjøre HVER dag? Bruk litt tid på dette, for du skal helst starte allerede i dag ;)

   

  2. Så er det selvsagt et veldig viktig poeng at du vet hvordan du skal komme i gang med dette. Du må legge en plan. Det er ikke sikkert at denne planene er den du kommer til å følge resten av livet, men du skal velge en plan som iallefall gjør at du starter. Og husk dette er noe du må gjøre i 66 dager før det kanskje sitter inne som en en vane!! Så da avslutter vi igjen med, finn frem penn og papir. Planlegg NØYE, men ikke avansert. Det skal være lett!! Og skriv ned! Bruk hashtag

  #ycshappylife så vi kan følge med på dine enkle hverdags gjøremål for en god helse. LYKKE TIL!!

   

  PS! Del gjerne med noen som vil begynne #ycshappylife med deg. Er man flere, er alt litt lettere :)