• Blog
  Dec 30, 2016

  Forbered deg mentalt før 1 januar

  Alt for mange sitter med en liste over alt de burde gjøre. Man burde trene og man burde spise sunt. Men hvorfor er det så altfor mange som ikke tar sitt “burde gjøre” til et “skal gjøre”? Hvorfor er det slik at de samme nyttårsforsettene kommer igjen og igjen? Kanskje er det fordi du ikke helt innerst inne vet hvorfor du skal gjøre det?

   

  Vi nærmer oss et nytt år med storm skritt og som alle andre år er det mange som i disse dager bestemmer seg for et nytt og bedre år. Kanskje er du av dem som nok en gang har satt deg et nyttårsforsett om å leve sunnere og ned i vekt? Kanskje har du også mange slankekurer bak deg? Men hvordan skal du lykkes med dine målsettinger? En av de viktigste faktorene er å forberede seg mentalt og vite hvorfor! Endringer av vaner må først og fremst skje i hode. Vi har derfor skrevet noen sjekkpunkter du kan tenke over de siste dagene i 2016, så du er mentalt forberedt på 2017.

   

  1. Du må ha bestemt deg.

  2. Du må vite hvilke utfordringer du kommer til å møte

  3. Du må være realistisk

  4. Du må ha tro på at du kommer til å lykkes

  5. Du må vite hvorfor du skal gjøre det

  6. Du må ha et program som du kan leve med

  7. Du må sette av tid til trening

  8. Du må planlegge

   

  Gjør du dette før du starter er veien til målet mye lettere :)

   

  Vi spør hvorfor fordi vi vil gå veien med deg. Vi vil gi deg de verktøyene som skal til for at du skal få det til! Vi spør hvorfor fordi når du vet det blir hvordan lett. Og vi vil at du skal lykkes!


  Mvh YouCanShape